Warning: getimagesize(https://sportove.net/wp-content/uploads/2021/12/screenshot349982.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/sportove/public_html/wp-content/themes/devoe/header.php on line 25
Евертън 0:1 Арсенал, Йодегор откри резултата – Sportove
Намери ни
To Top

Евертън 0:1 Арсенал, Йодегор откри резултата

Отборите на Евертън и Арсенал играят на „Гудисън Парк“ при резултат 0:1 в сблъсъка помежду си от 15-ия кръг на Премиър лийг. Мартин Йодегор откри резултата в 45-ата минута.

„Карамелите“ отново са без няколко ключови играчи като Доминик Калвърт-Люин, Саломон Рондон и Том Дейвис. Бенитес е предпочел да заложи на Ричарлисон като изнесен в предни позиции нападател, който ще има подкрепата на Андрос Таунзънд зад гърба си.


Демарай Грей и Антъни Гордън пък ще действат по двете крила.

Микел Артета пък днес излиза с Александре Лаказет в предни позиции и Букайо Сака, Габриел Мартинели и Мартин Йодегор зад гърба му. Гранит Джака и Томас Партей пък ще си партнират в средата на терена.

Началните минути бяха проучвателни и реални голови положения липсваха. Първият изстрел към една от двете врати бе на Демарай Грей в 13-ата минута, но той бе доста неточен.

Арсенал отговори с далечен удар на Томас Партей в 18-ата минута, който обаче също бе доста разочароващ.

В 25-ата минута Евертън се възползва от грешка при изнасянето на топката от страна на съперника, Дукуре получи пас в наказателното поле, обърна се и стреля, но твърле слабо и покрай вратата.

Домакините стояха по-добре и в 44-ата минута Ричарлисон успя да отбележи с глава след центриране от фаул. След разглеждане с ВАР обаче голът не бе зачетен заради засада на бразилеца.

Съдията даде две минути продължение на първата част и в последните секунди Мартин Йодегор откри резултата. Той получи чудесно центриране от Киърън Тиърни и от воле засече топката във вратата за 0:1.

Ощр от категория Световен футбол


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558