Warning: getimagesize(https://sportove.net/wp-content/uploads/2015/05/Gonzo-i-Stoicho111.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/sportove/public_html/wp-content/themes/devoe/header.php on line 25
Супер трансфер за Левски! Точно в края на сезона, сините и Гонзо уредиха сделка за халфа… – Sportove
Намери ни
To Top

Супер трансфер за Левски! Точно в края на сезона, сините и Гонзо уредиха сделка за халфа…

Супер трансфер за Левски! Според последните информации, точно в края на сезона, сините и Георги Иванов – Гонзо на практика са уредили един от важните въпроси в селекцията на тима. Гаджев ще си намери отбор в чужбина, което е позитивна сделка и за халфа и за сините.

Ако всичко се нормализира в гранда, се очаква през новия сезон в центъра на халфовата линия да се подвизават Прохазка и взет от Стойчо Стоев през идния трансферен прозорец полузащитник.

Владимир Гаджев пък е хванал окото на няколко чуждестранни клуба, разбра „7 дни спорт“.


Капитанът на Левски има на сметката си 26 мача и 4 гола през сезона. Гаджев намери себе си в последните мачове и напомни за най-добрите си моменти на „Герена“. Влади е цел на няколко турски отбора, които вече са идвали да наблюдават на живо изявите на национала. Освен от южната ни съседка към Гаджев има интерес и от полския Лех Познан.

Ощр от категория Трансфери


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558