Warning: getimagesize(https://sportove.net/wp-content/uploads/2015/05/ЦСКА11211112.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/sportove/public_html/wp-content/themes/devoe/header.php on line 25
Вижте коя чуждестранна звезда на ЦСКА стяга куфарите, от Армията иска да си тръгне… – Sportove
Намери ни
To Top

Вижте коя чуждестранна звезда на ЦСКА стяга куфарите, от Армията иска да си тръгне…

Една от чуждестранните звезди на ЦСКА стяга куфарите и иска да си тръгне от „Българска армия“. Името на играчът, който не желае да играе за армейците е… Неманя Милисавлевич, научи БЛИЦ.

Сърбинът даже вече преговаря с кипърски и китайски клубове, тъй като не виждал никакви индикации за финансовото спасение на червените, допълва медията.

Милисавлевич е един от поливалентните играчи на гранда, но така и не съумя да се наложи като твърд титуляр на нито 1 от постовете, на които може да се подвизава.


Напротив често се озоваваше и на пейката, така че едва ли евентуалното му заминаване в чужбина ще е голям проблем за армейците. За момента пред ЦСКА задача номер 1 е да се осигури финансова стабилност на клуба.

Ощр от категория Трансфери


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558