Намери ни
To Top

Легендата Биспинг: Пулев е солиден, пожелавам успех на Франк Мир

Легендата на ММА Майкъл Биспинг използва голямата си лична трибуна в YouTube, за да коментира предстоящия сблъсък на бившия му колега в UFC Франк Мир срещу Кубрат Пулев, когото в описанието на видеото си е определил за „легендарен боксьор“.

В типичния си шеговит стил Биспинг се присмива на организаторите от „Трилър“, които са решили да проведат битките си в триъгълен ринг, уж опитвайки се да съчетаят квадратния боксов ринг и октагона. „Това не е хибридна геометрична форма, това е смешно, защото може просто да натикаш някого в ъгъла и да почнеш да го заливаш с удари, а той няма къде да мърда“, казва Биспинг.

Бившият шампион на UFC в средна категория не разбира и защо ръкавиците на бойците ще са изрязани до пръстите.


„Защо са ти свободно стърчащи пръсти, щом правилникът практически си е боксов. Нямаш тейкдауни, нямаш борба на земя, за какво ти стърчат пръстите“, недоумява англичанинът.

Иначе Биспинг се изказа ласкаво и за Кубрат Пулев, и за Франк Мир, като пожела успех на американеца, защото задачата му никак няма да е лесна срещу добър боксьор като Кобрата. Накрая Биспинг подчерта, че просто обича да се шегува, но иначе уважава „Трилър“, че са предоставили платформа на бойци и са им дали шанс да спечелят пари със своето изкуство.

Ощр от категория Бойни Спортове