Warning: getimagesize(https://sportove.net/wp-content/uploads/2015/04/Gonzo-i-Stoicho111.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/sportove/public_html/wp-content/themes/devoe/header.php on line 25
Трансферен триумф за Левски! Гонзо уреди, сините подписват с 2 суперзвезди за България – Sportove
Намери ни
To Top

Трансферен триумф за Левски! Гонзо уреди, сините подписват с 2 суперзвезди за България

Трансферен триумф за Левски! Най-новите информации от клуба сочат, че сините се уреждат с 2 суперзвезди за родните стандарти. През следващия сезон треньорът Стойчо Стоев ще може да разчита отново на може би най-класните сегашни сини играчи – Аниете и Бедоя.

Георги Иванов – Гонзо е постигнал принципно съгласие с двамата и условието, което беше поставено от тях – а именно участие в евротурнирите, за да останат, вече не стои на дневен ред.

Аниете е готов да парафира (договорът му изтича това лято), а Бедоя няма да иска трансфер и също е готов да преподпише (контрактът му е за само още 1 година).


Единственото условие е сините да имат финансова стабилност за следващия сезон. Испанците няма да извиват ръцете на ръководството за повече пари, но не искат и да се получават забавяния на възнагражденията им.

Бедоя и Аниете ще покажат вярност към сините, дори да не бъде спечелена Купата на България. Единственото, което остава е Батков и другите силни мъже на „Герена“ да осигурят нормален бюджет за следващия сезон.

Ощр от категория Трансфери


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558