Намери ни
To Top

Атомна бомба в ЦСКА! Мултимилионер влиза в клуба, ето подробности

Атомна бомба е на път да гръмне в ЦСКА. Пече се нова и този път най-колосална промяна в ръководството на гранда. Мултимилионерът с червено сърце, носещ прякора Вълка – Румен Гайтански се спряга все повече за влизане в клуба. Нещо повече, според БЛИЦ – Юлиян Инджов сериозно обмисля оттегляне.


Бизнесменът даде 200-те хиляди лева, които бяха платени на Локомотив (Пловдив). Всекидневните нови и нови дългове, които се появяват обаче, все повече стресират Инджов. Милионите задължения към НАП също са в основата на колебанието на Юлиян. Ако той се оттегли, акциите му ще останат в Лазаров и Георгиев, които ще търсят друг вариант.

А този вариант засега се казва именно Гайтански. Според запознати, ако Вълка влезе в ЦСКА, информациите за намаляване на бюджета на 50 процента и всякакви финансови ограничения, няма да бъдат осъществени. Като отборът ще гони титлата следващия сезон с напълно конкурентен бюджет спрямо основните фаворити в А група.

Предстоят ключови дни за ЦСКА, влизане на Вълка в гранда ще е отлична новина, пък било то и съчетано с напускане на Инджов. Перфектният вариант е наличието и на двата бизнесмена в управата на клуба, а бъдещите 1-2 седмици ще дадат окончателен отговор на всички въпроси около новите босове на ЦСКА София.

Ощр от категория Анализ