Warning: getimagesize(https://sportove.net/wp-content/uploads/2015/04/page19.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/sportove/public_html/wp-content/themes/devoe/header.php on line 25
Цяла България коментира! Промяната в ЦСКА е космическа, ето какво се случи само преди минути – Sportove
Намери ни
To Top

Цяла България коментира! Промяната в ЦСКА е космическа, ето какво се случи само преди минути

Цяла България коментира, промяната в ЦСКА е космическа! Няма фен на футбола в Родината, който да не е изненадан. Ето какво се случи само преди минути.

Новината е ексклузивна и ще се приеме двуполюсно от привържениците на армейците. Едни ще са на мнение, че се тръгва по нов, правилен път, а други биха казали, че червените се прощават с всякакви шансове за титла и през следващия сезон.


Рекордно свиване на бюджета ще има в ЦСКА. Става въпрос за точно 50%. Решението е било взето днес от новите собственици на клуба, разкрива БЛИЦ. Наполовина ще бъдат отрязани и заплатите на всички футболисти.

Първоначално е имало идея бюджетът да бъде намален с максимум 30%, но впоследствие окончателно е станало ясно, че сумата ще се намали с 50%.

Очаква се до края на седмицата босовете да имат среща с футболистите, за да им съобщят новината, допълва медията. В най-новата история на ЦСКА това е най-драстичната мярка, взета от ръководството на клуба. В предишните години също е имало намаляване на бюджета, но никога досега свиването не е било наполовина.

Ощр от категория Футбол


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558