Warning: getimagesize(https://sportove.net/wp-content/uploads/2015/04/Моци11.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/sportove/public_html/wp-content/themes/devoe/header.php on line 25
Официално! От БФС спряха правата на Моци! Всички искат справедливост, ето подробности – Sportove
Намери ни
To Top

Официално! От БФС спряха правата на Моци! Всички искат справедливост, ето подробности

Козмин Моци пукна ребро на Стефан Николич със зверски ритник. Нападателят на ЦСКА пропуска следващия мач на клуба си, а от БФС най-накрая дават наченки на справедливост по случая. Ще има специално заседание, на което да се реши съдбата на румънеца за следващите кръгове от шампионата.

Състезателните права на бранителя на Лудогорец Козмин Моци бяха спрени, съобщава сайтът на Българския футболен съюз.


Дисциплинарната комисия ще разгледа на извънредно свое заседание, на 9 април, експертен доклад от Съдийската комисия относно ситуацията между Моци и футболиста от ЦСКА Стефан Николич по време на двубоя от 24-ия кръг на първенството между Лудогорец и ЦСКА. До изясняването на случая състезателните права на Моци са спрени.

Ако от Централата реагират и все пак накажат Козмин, решението ще се приеме с одобрение от повечето фенове на футбола в България. Защото фаулът на Моци бе осъден като недостойно футболно поведение дори в Румъния. Най-нормалното е Козмин да изтърпи санкция за няколко мача, за да изчисти играта си.

Само може да си представим какво би се случило ако да речем в Шампионска лига Моци бе изритал така Кристиано Роналдо от Реал и какво щеше да последва като наказание?

Ощр от категория Тема на деня


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558