Намери ни
To Top

Хърн очаква Дилиън Уайт да стане задължителен претендент на победителя от Уайлдър – Фюри

Еди Хърн, промоутър на претендента в тежка категория Дилиън Уайт, очаква неговият боец да получи шанс да се изправи срещу победителя от предстоящата трета среща между Тайсън Фюри и Дионтей Уайлдър, които ще се бият за световната титла на WBC на 9 октомври в T-Mobile Arena в Лас Вегас.

„Когато Дилиън победи Ото Валин, тогава веднага ще стане задължителен претендент на победителя от тази битка. Няма причина да не се направи. Дилиън на 100 процента би искал Ей Джей да победи Усик.


Сега той се е утвърдил като задължителен претендент на победителя от Уайлдър – Фюри. Така че безспорната битка най-вероятно ще се случи следващото лято. Победителят от Уайлдър – Фюри вероятно ще се бие с победителя от Уайт-Валин, защото ще бъде наредена задължителна защита.

Ситуацията е наистина интересна. Всичко може да се случи. В един идеален свят Тайсън Фюри побеждава Дионтей Уайлдър и прави задължителна защита срещу Дилиън Уайт. Дилиън Уайт побеждава Тайсън Фюри, Ей Джей побеждава Усик, а после следващото лято имаме Уайт срещу Ей Джей за безспорната титлата,“ каза Хърн.

fight-bg.com

Ощр от категория Бойни Спортове