Намери ни
To Top

ЦСКА 1948 и Царско село в търсене на изход от кризата

Днес в 19:00 часа е срещата между ЦСКА 1948 и Царско село от 9-ия кръг на efbet Лига. Мачът на стадион „Васил Левски“ е изключително важен и за двата тима, които са съседи в дъното на таблицата, като преди тази среща ги дели само една точка на 12-ата и 13-ата позиция. Всеки от тях спешно се нуждае от успех, с който да направи първата крачка към излизане от кризата, в която се намира.

Като че ли домакините са в малко по-добра позиция преди мача.


Те успяха да спрат серията си от загуби и записаха победа и равенство в последните си два мача в първенството, но пък отпаднаха от Монтана за Купата на България. Сега „червените“ се надяват да се върнат към добрите резултати и днес и да прибавят нови три точки в актива си срещу пряк конкурент в битката за оцеляване.

Николай Киров

В Царско село положението е по-тежко. Отборът няма победа вече три поредни мача и загуби последните си два двубоя с Берое и Локомотив (Пловдив), като в в последните три срещи не отбеляза и гол. Междувременно тимът отпадна безславно и от Купата на България още на 1/16-финалите от Левски (Крумовград). Затова е важно днес тази негативна серия да приключи, защото ново поражение вече сериозно ще усложни ситуацията за „Царете“.

Треньорът на домакините Николай Киров вероятно ще пусне в игра Наумов на вратата и пред него Петров, Ангелов и Марин в защита. Лозев и Стоянов ще бъдат халф-бековете, а Чочев и Мартинов ще си партнират в средата на терена. Русев, Иванов и Александров пък ще са триото в атака.

Антони Здравков

Наставникът на гостите Антони Здравков се очаква да изведе Георгиев на вратата и в защита Александров, Василев, Попадийн и Нганиони. Колев и Охене ще бъдат опорните халфове, а Атанасов и Мезу ще действат по крилата. Атаката ще води Ангелов, а зад гърба му ще го подкрепя Шопов.

efbet Лига, 9 кръг:

ЦСКА 1948 – ЦАРСКО СЕЛО

Вероятни състави:

ЦСКА: Наумов, Петров, Ангелов, Марин, Лозев, Стоянов, Чочев, Мартинов, Русев, Иванов, Александров

Ц. СЕЛО: Георгиев, А. Александров, Василев, Попадийн, Нганиони, Колев, Охене, Атанасов, Мезу, Шопов, Ангелов

Стадион: „Васил Левски“, София

Съдия: Георги Димитров

Начало: 19:00 часа

ГЛЕДАЙТЕ ТУК!

Ощр от категория efbet Лига