Warning: getimagesize(https://sportove.net/wp-content/uploads/2021/09/screenshot334737.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/sportove/public_html/wp-content/themes/devoe/header.php on line 25
Даниел Фрейтас пред Sportal.bg: Ще поканим отново Фелипе Пена в България за BJJ камп – Sportove
Намери ни
To Top

Даниел Фрейтас пред Sportal.bg: Ще поканим отново Фелипе Пена в България за BJJ камп

Черният колан и треньор по BJJ Даниел Фрейтас е с главна роля за посещението на легендата Фелипе Пена в България за открита тренировка и семинар през изминалия уикенд. В тандем с Никола Атанасов от New Gen Management те само за няколко дни успяха да организират посещението на Прегиса, което не бе лесно в условията на пандемия. 

Даниел Фрейтас помагаше на Пена да покаже различни техники и движения на желаещите да се докоснат до един от най-добрите майстори на спорта в световен мащаб. 

Пред Sportal.bg Фрейтас разкри, че скоро отново ще доведе Прегиса в България, този път за по-дълго време и за организиране на BJJ камп.

“Много съм щастлив, че Фелипе Пена е тук, аз отдавна исках да го поканя. Така момчетата ще видят жиу-жицу отблизо на най-високо ниво, той е в топ 3 в света. Надявам се всички българи да са щастливи от визитата му. Семинарът е винаги много забавен, защото всички могат да се докоснат до него, да си говорят и да го видят отблизо. Социалните мрежи помагат много, но на живо е съвсем друго, а той е толкова земен и приятен човек.

Аз съм първият, който води в България такава фигура. Още не мога да разкрия подробности, но ще го поканя отново у нас скоро за по-дълго време и да направим един хубав камп с негово главно участие. Освен семинара, той направи и открита тренировка с момчетата, което е много полезно за всички участници, защото виждат какъв характер имат големите спортисти.

Честно казано, аз също се изненадах от българското ниво на BJJ, защото всички ми казваха как това е малка страна. Но спортът е голям, момчетата разбират техниките и всичко, свързано с жиу-жицу. Призовавам всички желаещи да тренират BJJ да ме потърсят в моя клуб в блок 35 на квартал “Студентски град”, там сме от понеделник до събота”, каза Фрейтас пред Sportal.bg.

Ощр от категория Бойни Спортове


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558