Warning: getimagesize(https://sportove.net/wp-content/uploads/2015/03/fenove11.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/sportove/public_html/wp-content/themes/devoe/header.php on line 25
Тодор Батков трепери! Синята лавина е бясна, очаква се феновете на Левски да… – Sportove
Намери ни
To Top

Тодор Батков трепери! Синята лавина е бясна, очаква се феновете на Левски да…

Собственикът на Левски Тодор Батков трепери, защото синята лавина е бясна. Причината за гнева на феновете не са само слабите резултати, а и разрив между Тръста и Батков, ето какво пише „Меридиан мач“.

„Градусът на напрежението в Левски се покачва с всеки изминал час. Ултиматумът на Тръст „Синя България“ е факт, а шансът Тодор Батков да откаже да даде акциите си е почти 100-процентов.


Това пък кара хората на „Герена“ да имат опасения, че рязко може да се получи разрив в отношенията с привържениците.

Близки до Тръста са всички големи фенорганизации, начело с най-популярната фракция „София-Запад“. Преди време пък протестите срещу Тодор Батков бяха огромни, но след съгласието му да допусне феновете в управлението на клуба, постепенно стихнаха. Не е изключено обаче в най-близко време да се случи ново ескалиране на напрежението.

А гневът на феновете плаши ръководните органи в клуба.

Ощр от категория Футбол


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558