Намери ни
To Top

Доктора преслуша гаджето и обяви: Франси е бременна

Легендата на моторните спортове Валентино Роси ще става баща. Деветкратният световен шампион в мотоциклетизма обяви щастливата новина по оригинален начин в социалните мрежи.

Облечен в лекарска престилка и със стетоскоп в ръка, Доктора, както е прякорът на Роси, преслуша коремчето на красивата си половинка и написа:

“След внимателен преглед можем да ви кажем, че Франси е бременна! Очакваме момиченце”, обяви той.

25-годишната Франческа София Новело е модел и инфлуенсър, която рекамира различни брандове чрез профила си в “Инстаграм”. Двамата с Валентино са двойка от четири години.

View this post on Instagram

A post shared by FRANCESCA SOFIA NOVELLO ???? (@francescasofianovello)

42-годишният Роси обяви на 5 август, че ще се оттегли от Moto GP след края на сезона. Очевидно е, че нещата се подреждат отлично за него и той ще има много време за семейството си.

View this post on Instagram

A post shared by FRANCESCA SOFIA NOVELLO ???? (@francescasofianovello)

Валентино Роси спечели девет световни титли от дебюта си в клас 125 куб. см през 1996 година. Седем от тях са в Кралския клас, като за последно италианецът триумфира в Moto GP през 2009 година.

“Наистина съжалявам. Бих искал да се състезавам още 20-25 години, но това е невъзможно. Но беше страхотно. Имах незабравими моменти, в които наистина се забавлявах. Винаги ще нося това със себе си. Обожавам да се състезавам с автомобили, може би малко по-малко, отколкото с мотоциклети. В бъдеще може да се пробвам в автомобилизма, но все още не съм взел решение. Може би няма да е на същото ниво, но все пак мисля да се състезавам”, обяви Роси, който е участвал в няколко ралита, а през 2007 година тества с болид на Ферари и почти смени мотомиклетизма с Формула 1.

View this post on Instagram

A post shared by FRANCESCA SOFIA NOVELLO ???? (@francescasofianovello)

В момента Роси се състезава за отбора на Petronas Yamaha SRT и е 19-и във временното класиране на Moto GP.

Ощр от категория Любимец 13