Warning: getimagesize(https://sportove.net/wp-content/uploads/2021/08/screenshot331515.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/sportove/public_html/wp-content/themes/devoe/header.php on line 25
Волейболистка на Славия гледа към модния подиум – Sportove
Намери ни
To Top

Волейболистка на Славия гледа към модния подиум

Волейболистка на Славия уверено гледа към модния подиум и може да насочи бъдещето си в този бранш. 17-годишната Ивана Димитрова вече е модел на „Ивет Фешън“ и през уикенда участва в първото си голямо ревю.

Форумът под надслов „Summer Fashon Weekend“ се проведе в морския ни курорт Свети Влас, като е традиционна проява за сезона. Ивана, заедно с други момичета, дефирилаха в модели както на родни, така и на утвърдени международни марки.


Ивана Димитрова

НАСЛЕДНИЦА НА ВОЛЕЙБОЛНА ФАМИЛИЯ

Ивана Димитрова е трето поколение от потомствена волейболна фамилия и най-естественото е било да започне да играе този спорт. Високата 180 сантиметра красавица е внучка на шефа на ВК Славия Иван Сеферинов, който е бивш национален селекционер на България. Дъщеря на Северин Димитров – треньор  с богата визитка начело на различни отбори, както и  с успехи в родото първенство, включително и шампионска титла и Купа България с Нефтохимик през 2007 година (тогава Лукойл). През последният сезон той бе начело на Пирин (Разлог), а сега ще поеме отново „белите“.

От известно време младото момиче разделя времето си между фотосесии и волейболни тенировки, като засега успява да ги съчетае, но скоро ще трябва да вземе своето важно решение по кой път да поеме

СЛУЧАЙНОСТ ИЛИ СЪДБА

Началото е като по филмите – случайна среща и вихрено развитие. Ивана е в мола, когато я забелязват.

Ивана Димитрова

„През зимата на 2020 година с няколко приятелки се разхождах в мол в София. В един момент ме спря един млад човек, който се представи като букър (скаут, който търси подходящи хора за модели) от модна агенция „Ивет Фешън“. Каза ми, че вижда в мен нещо различно, интересно, естествена красота (аз не ползвам грим). Според него имам бъдеще като модел“, започва разказа си пред BGvolleyball.com Ивана.

„Скоро след това родителите ми се съгласиха да се пробвам и така започна всичко. Започнах да се занимавам с моделство. Разбира се, през цялото време волейболът е на първо място за мен, тъй като тренирам много отдавна и съм отдадена на този спорт“, казва още чаровната девойка.

Ивана Димитрова

ЕСТЕСТВЕНА КРАСОТА

„Ивана дойде при нас и ни разказа за случката в мола. Помислихме малко и решихме, че трябва да пробваме. Отидохме заедно в агенцията. Радвам се, че го направихме, защото това й се отдава. Явно този букър наистина има усет. За разлика от другите момичета на нея й слагаха много лек грим. Другото е естествена красота“, коментира с гордост майката Мария Димитрова.

Родителите подкрепят Ивана, защото виждат, че наистина има възможност дъщеря им да се развива в този бранш. В същото време те се радват на всеки нейн успех, независимо дали е във волейбола или на модния подиум.

Ивана Димитрова

„Имам различни ангажименти от агенцията, като първият ми по-сериозен беше миналото лято – юни 2020 г. – правих фотосесия за много свеж български бранд Knapp. Беше много вълнуващо за мен. Представях много красиви женствени тоалети с акцент върху един летен елемент – рибата.

Ивана Димитрова

Имало е и случаи в които се е налагало и да отменям участия заради тренировки и мачове. Но с нетърпение очаквах и първото ми модно ревю “Summer Fashion Weekend “ което се състоя на 13 и 14 август. Тези два дни бяха доста изтощителни поради дългите фитинги и дефилирания, но се справих!   Беше много вълнуващо за мен да участвам в такова значимо модно събитие и да представям колекции на български и световни дизайнери. Всички бяха много доволни от мен. Горда съм със себе. Благодаря на семейството, роднините и на приятелят ми за подкрепата“, допълна още младата красавица.

Ивана Димитрова

БЪДЕЩЕТО

Родителите подкрепят Ивана, защото виждат, че тя има възможност да се развива в този бранш. В същото време те се радват на всеки нейн успех, независимо дали е във волейбола или на модния подиум.

А бъдещето? Все още няма яснота по кой път ще поеме Ивана. Дали ще е волейбол или модния подиум, тя трябва сама да избере.  Ако все пак заложи на моделството, ще стане втората състезателка, която Ивет Фешън „краде“ от женския ни волейбол. През 2014 година волейболистката на ЦСКА Кристиана Петличка стана първата Мис BGvolleyball.com, в страхотния и неповторим конкурс, който сайтът ни организираше. Това й донесе не само престиж във волейболните среди, но и бе забелязана от модната агенция. Година по-късно тя прекъсна състезателната си кариера, като се превърна в един от най-известните модели, с постоянни ангажименти в чужбина.

А такива вече се очертават и пред Ивана Димитрова, като има предложения за дефилета в чужбина.

А какво ще се случи, бъдещето ще покаже..

bgvolleyball.com

Ощр от категория Любимец 13


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558