Намери ни
To Top

Шеф на ЦСКА излезе пред всички и каза най-тежката истина: Не всичко беше честно, загубихме защото…

Шокиращо признание от „Българска армия“ ще взриви обстановката в „А“ група. Ядът на сините, които останаха извън Топ 6 ще се засили лавинообразно, а враждата между най-крайните фенове на ЦСКА и Левски се увеличава. Армейците загубиха от Ботев, вечният им съперник остана извън първата шестица, а легионерите в тима на червените, които преобладават като бройка, бяха до един бледи сенки на себе си в срещата с канарчетата. Следното признание е взривоопасно.


Членът на Управителния съвет на ЦСКА Ивайло Котев сподели, че футболисти са получавали заплахи от фенове да загубят от Ботев, за да може Левски да остане извън първата шестица.

Котев го обяви преди началото на мача вчера. През изминалата седмица се говореше, че привърженици на армейците са настоявали играчите да загубят нарочно. Любопитното е, че феновете на ЦСКА, които бяха в Коматево, дружно с тези на Ботев се присмяха на Георги Иванов-Гонзо за изпадането във втората шестица.

„Моята информация е, че играчите са получавали заплахи, есе-меси, но всеки човек си има право на мнение“, заяви Котев пред Диема.

Всеки има право да тълкува това признание, както намери за добре. Чужденците в ЦСКА направиха изключително слаб мач, а чужденците в Левски (които също са мнозинство в състава) пък остават извън Топ 6 на „А“ група.

Честно ли е да има заплахи към футболисти, по-скоро не, загуби ли ЦСКА заради симулативна игра, също по-скоро не, а заради ужасяваща форма. Такава е позицията и на Котев.

Ощр от категория Анализ