Намери ни
To Top

Митко Бербатов взриви Англия, Бербо честен докрай: Любимецът на Венгер Жиру е…

Димитър Бербатов взриви Англия с откровение. Митко е честен докрай с привържениците на Арсенал преди реванша от Шампионска лига. Във вторник вечер монегаските приемат топчиите, след като на английска земя поведоха с 3:1 в осминафиналната битка. Тогава Димитър бе стопроцентов за гостите, реализирайки единственото си голово положение в мача, а деветката на лондончани Оливие Жиру се скъса да пропуска от по-чисти позиции.


В Англия Жиру е смятан за любимец на мениджъра Арсен Венгер, а Митко споделя следното:

„На реванша, основната ни цел ще е да спрем Оливие Жиру. За него това ще е специален мач, защото ще иска да поправи всички грешки, които допусна преди това’, отсича Берба, цитиран от „Мирър“.

Думите на Бербатов предизвикват огромен интерес сред феновете в Англия. Димитър си позволява да коментира централния нападател на Арсенал, а това поражда редица въпроси в привържениците. Както е известно Берба бе спряган за трансфер при артилеристите на няколко пъти в кариерата си. Самият Венгер обаче призна, че никога не е имал сериозен интерес към българина. На Острова обаче витае мнението, че Димитър е далеч по-класен от Жиру, а думите на Митко още повече засилват интереса към тази тема.

Ще поправи ли Жиру грешките си, или отново Бербатов ще е звездата на терена, що се отнася до централните нападатели, предстои да разберем?  Бербо предупреждава, че Оливие е амбициран докрай и ще търси личен реванш.

Ощр от категория Тема на деня