Намери ни
To Top

Стойчо Младенов и Георги Иванов в купом за аут! Ето кой произнесе присъдата

Присъдата е произнесена – Стойчо Младенов и Георги Иванов в купом са аут! Силните мъже на „Армията“ и „Герена“ ще трябва да приемат своето поражение и да преклонят глава пред Ботев Пловдив.

Изказването е гръмко и идва от звездата на канарчетата Цветелин Чунчуков.

„Излизаме за успех, не виждам защо да не победим ЦСКА. Нашата цел е да бием армейците и можем да я постигнем“, заяви острието на пловдивчани.


Ако Ботев надвие ЦСКА, то постът на Стойчо Младенов след 3 поредни загуби (в мачове, които самият той определи като финали) ще почне да се клати сериозно като според повечето родни вестници и сайтове това ще е почти сигурна предпоставка Младенов да бъде уволнен.

За Левски пък ще означава 7-о място. Изпадане от Топ 6 и мачове с Хасково и Марек до края на сезона. При такива обстоятелства би било редно Георги Иванов сам да си подаде оставката, без тя да бъде искана. Какво ще стори Гонзо, вече е отделен въпрос.

Чунчуков произнася най-тежката присъда. Според него той и останалите играчи на Ботев имат сили да причинят най-големите главоболия на Младенов и на Иванов в купом!

Ощр от категория Анализ