Намери ни
To Top

Роналдо сияе от щастие: на това се вика подарък за юбилей!

Навършващият днес 30 години Кристиано Роналдо вероятно си има всичко, което може да се купи с пари и е било пожелано от перлата на Реал (М). Има си и любими хора, с които да споделя радости тревоги. Е, на личния фронт не се знае каква е ситуацията след Ирина Шейк, но пък днес Роналдо може да е щастлив, защото получи едно от малкото неща, за които не може да плати – признание!

Кристиано бе определен за най-великият футболист, ритал някога в историята на Премиър Лийг! Допитване, поръчано от Press Association, анализира резултатите на 1000 фена, които поставиха бившата звезда на Манчестър Юнайтед на първа позиция пред куп легенди. Роналдо, който игра за „червените дяволи“ от 2003 до 2009 година и спечели с тима от „Олд Трафорд“ 9 отличия, събира 177 гласа, изпреварвайки Тиери Анри (133), Райън Гигс (95) и Алън Шиърър (92).


Гласуващите са можели да избират още измежду Ерик Кантона, Джанфранко Дзола, Денис Бергкамп, Стивън Джерард, Рой Кийн и Патрик Виейра.

Повече от една четвърт от взелите участие във вота са посочили отговор „Друг футболист“.

Ако те бъдат извадени от цялата сметка, Роналдо събира 24% от всички, които са гласували за един от посочените 10 варианта.

От тези 1000 души, участвали в анкетата, 506 са жени, а останалите 494 са мъже.

snap snap2

Ощр от категория Анализ