Намери ни
To Top

Вижте домът за 19 милиона паунда на племенницата на принцеса Даяна

окато резиденции като Бъкингамският дворец и замъкът Уиндзор понякога са отворени за посещения от туристи, по-малко популярните членове на кралското семейство успяват да запазят дома си в дискретност.

За надникване в техния домашния интериор остава същият начин, който феновете прилагат и при други известни личности – откраднати погледи в Instagram.

Такъв е и случаят с лейди Кити Спенсър – племенницата на принцеса Даяна и братовчедка на принц Уилям и принц Хари, която от време на време позволява на последователите си да надникнат в изисканото ѝ жилище.

Смята се, че домът на модела в централната част на Лондон, който Кити споделя с годеника си Майкъл Луис, струва зашеметяващите 19 милиона британски лири, пише Tatler.


В интервю за Evening Standard Кито определя интериорния дизайн на дома като своята „най-разточителна покупка“.

„За мен беше много важно моята къща да бъде дом, някъде, където искам да се върна в края на деня, и място, което отразява коя съм“, обяснява тя пред британския вестник. „Бях напълно погълнат от процеса, от тъканите до дограмата.

Не мога да си представя, че това е нещо, за което някога ще съжалявам за вложените пари. След като прекарах по-голямата част от 2020 г. у дома, сега оценявам пространството, което създадох, повече от всякога.“

Ощр от категория Любимец 13