Намери ни
To Top

Хамес изненада всички: Извън терена Кристиано е….

Голмайсторът на Световното първенство в Бразилия и лятно попълнение на Реал (Мадрид) Хамес Родригес изказа доста любопитно мнение за колегата си в „кралския“ клуб и най-голяма звезда в отбора Кристиано Роналдо. Въпреки масовите твърдения, че Кристиано има високо мнение за себе си и едва ли не мания за величие, Хамес заяви, че португалецът бил „необикновено скромен“ извън терена. Бившият колега на Димитър Бербатов от Монако не пропусна да изкаже възхищението си от носителя на „Златната топка“ и че триумфът му с отличието бил напълно заслужен.

„Кристиано е просто великолепен на терена и извън него“, сподели Хамес, цитиран от испански медии – „Лично аз съм уверен, че той заслужава „Златната топка“.

Постигна много през 2014 година и въпреки това остана много скромен. Ние с него имаме отлични отношения. Всички знаят неговата стойност на терена, но съвършено невероятно е това как той работи и тренира.
Именно тук се проявява истинският Роналдо. Именно в процеса на работата ти разбираш защо Роналдо е постигнал такъв успех“, изрази мнение за колегата си колумбиецът.
Интересно е, че на няколко пъти камерите на водещи испански медии хващаха как Кристиано раздава команди на Хамес по време на тренировъчния процес и го третира като „заек“ в колектива, което прави думите на колумбиеца леко неочаквани.

Ощр от категория Тема на деня