Намери ни
To Top

Заряза ли Кубрат Пулев любовницата? 

Какво се случва с Кубрат Пулев и Андреа? Темата държи интереса на феновете им в последните дни почти толкова, колкото тази за боксовия мач на Кобрата с Антъни Джошуа. Уж се разделиха със скандал след 13-годишна връзка, а споделиха един от най-важните моменти в кариерата на боксьора.

Изпълнителката на „Егоист” – песен, създадена в драматичния период на разлъката им, придружи Кубрат в Лондон, за да го подкрепи срещу световния шампион. 

Дори таблоидите на Острова се чудеха дали двамата не са се събрали? Андреа сподели в социалните мрежи кадри от мача, снима се в залата, от където изгледа представянето на Пулев, а след загубата му направи и коментар по NOVA.


На този фон нямаше и намек за присъствието на новата дама до Кубрат, за която самата Андреа обяви преди месеци, когато го обвини в лъжи и изневери. Блондинката разкри, че той си има любовница – Розали Петрова. Пулев обаче приключил всякакви контакти с нея и се е върнал при бившата си, твърди „Уикенд“. Боксовата звезда изобщо не гледал на раздялата с Андреа като окончателен край на връзката им и бил убеден, че рано или късно отново ще бъдат заедно. 

Кубрат разказвал на близки, че просто дал време на фолкпевицата да й уври главата покрай големите драми, които изживя през последната година.

Ощр от категория Бойни Спортове