Warning: getimagesize(https://sportove.net/wp-content/uploads/2020/12/screenshot299922.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/sportove/public_html/wp-content/themes/devoe/header.php on line 25
Рилски спортист домакин на групата си във ФИБА Къп, Балкан пътува до Турция – Sportove
Намери ни
To Top

Рилски спортист домакин на групата си във ФИБА Къп, Балкан пътува до Турция

Рилски спортист ще бъде домакин на един от турнирите, които ще приемат групите в първата фаза на европейския клубен турнир ФИБА Къп за новия сезон. В „Арена Самоков“ ще се проведат мачовете от група Б на надпреварата в края на януари 2021 година, обявиха от ФИБА Европа. Балкан (Ботевград) пък ще пътува до Истанбул след малко повече от месец.

 



Заради пандемията от коронавирус, двубоите от турнира ще се провеждат в т.


нар. „балони“. Играе се в една зала на принципа всеки срещу всеки (по три мача на отбор). Срещите ще се проведат в периода 24-30 януари.

Съперниците на Рилски спортист са украинските Киев Баскет и Прометей, както и австрийският Капфенберг. Балкан пък излиза срещу домакина на турнира Бешикташ и румънските Орадя и Сибиу.

За втората фаза на ФИБА Къп ще се класират първите два отбора от всяка от шести групи, както и четирите най-добри трети от всички групи.

Снимка: Балкан

Ощр от категория Баскетбол


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558