Warning: getimagesize(https://sportove.net/wp-content/uploads/2015/01/stoycho-stoev111.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/sportove/public_html/wp-content/themes/devoe/header.php on line 25
Стойчо Стоев към Гонзо: Георги, искам този играч в Левски! Той ще е… – Sportove
Намери ни
To Top

Стойчо Стоев към Гонзо: Георги, искам този играч в Левски! Той ще е…

Стойчо Стоев е категоричен в желание към Георги Иванов. Старшията на всяка цена е отсякъл пред Гонзо, че иска конкретен играч в атаката на сините през пролетта. Нещо повече Стоев е на мнение, че въпросният футболист ще е приятната изненада в състава на гранда през втората част от сезона.

Нароченият за гонене Луис Педро почти сигурно ще остане в Левски, научи „Меридиан Мач“.


Крилото се е превърнал в любимец на новия треньор Стойчо Стоев и затова ще продължи да носи синия екип и през пролетния полусезон.

Холандецът буквално скъса нервите на всички фенове, както и на спортния директор Георги Иванов през есента и затова бе нарочен за гонене. Крилото обаче е демонстрирало старание в тренировъчния процес по време на зимния лагер в Сандански. Неслучайно Педро бе и в титулярния състав за първата контрола през подготовката срещу Вихрен.

Така е много вероятно той да остане в гранда по изричното настояване на Стоев, въпреки Иванов да не е с много добри чувства към Луис Педро.

Ощр от категория Тема на деня


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558