Намери ни
To Top

Стойчо Младенов с поредна изненада! От Германия, със свободен трансфер, в ЦСКА пристига…

ЦСКА готви изненадващ трансфер. Стойчо Младенов е на път да осъществи поредния любопитен свободен трансфер в клуба. Армейците са близо до подпис с играч, който се подвизава на проблемен за гранда пост.

Ръководството на ЦСКА води преговори с ляв бек от Унгария, съобщaва „Меридиан мач“.


Става въпрос за Даниел Шваб, който през миналата година е играл във Втора Бундеслига с екипа на Енерги (Котбус).

24-годишният защитник е юноша на Ференцварош, като е минал през всички формации на славния унгарски клуб. Шваб ще излезе без пари на червените, а претенциите му за месечно възнаграждение са прилични. Ако Даниел се разбере с ЦСКА, ще получава заплата от 3000 евро.

Стойчо Младенов вече на няколко пъти загатна, че последният човек в селекцията ще бъде краен защитник. За армейците има и други актуални варианти за попълнение в защитата. Проблемите на ЦСКА с бековете принудиха Младенов да преквалифицира централните си защитници за този пост.

Шваб е готов да се присъедини към червените всеки момент, но само при условие, че подпише. До последно унгарецът се е дърпал за пробен период.

От Младенов зависи дали ще осъществи поредния интересен свободен трансфер на Армията. Даниел е готов да играе за ЦСКА, без трансферна сума и с не много висока заплата.

Играч с опит в Германия със сигурност ще разбере основните възгледи на Екзекутора – а именно пълно себераздаване и пределна мобилизация в тренировъчния процес и на терена.

Ощр от категория Тема на деня