Намери ни
To Top

В Испания гръмнаха: Тази легенда става треньор на Барса, Меси ликува

Медиите в Испания гръмнаха. Замесено е името на една от най-великите легенди в историята на Барселона. Ключова фигура от Дрийм тийма на Йохан Кройф се сочи като заместник на Луис Енрике в на „Камп Ноу“.

Спекулации пращат Роналд Куман отново в гранда.


Причината е скандал между Меси и Енрике. Визира се, че самият Лео ще е много щастлив, ако Куман поеме Барселона.

Ето какво казва обаче холандецът, който в момента прави фурор във Висшата лига начело на Саутхямптън.

„Некоректно е да коментирам такава тема. В момента всичко е само в сферата на спекулациите. Доволен съм от работата си в Англия. Лоялен съм към Саутхямптън. В Барселона винаги е тежко, защото целта е само първо място и напрежението е огромно, уважавам Енрике. Не отричам, че обичам Барса и бих се радвал отново да съм в клуба, но в момента аз съм мениджър на Саутхямптън и мисля само за развитието на този отбор“, заяви Куман.

Така засега бомбата на испанските медии се отлага. Роналд няма да поеме каталунците, макар един ден това да изглежда логичен вариант, защо не и дори през лятото при евентуален провал на Луис Енрике.

Легендата Христо Стоичков пък твърдо подкрепи Лионел Меси. За всички по света е известно, че Ицо и Лео са добри приятели като аржентинецът има огромен респект към Камата. Стоичков от своя страна винаги защитава Меси в каквито и да било дискусии.

Отношенията между Христо Стоичков и Куман са сходни, все пак те са едни от основоположниците на големите успехи на Барса  на международна сцена и на шампионския дух, който в последните десетилетия не напуска гранда.

Така, че Ицо би се радвал, ако съдбата събере Куман и Меси един ден в Барселона. Бомбата на испанските медии е толкова логична, че шансът Куман да поеме клуба в близките години е наистина огромен.

Дали обаче е възможна сензация още тази зима? Засега холандецът отрича подобен вариант.

Ощр от категория Трансфери