Намери ни
To Top

Официално: световен и европейски шампион избяга от Бербатов, за да подпише с Манчестър Юнайтед

Официално: световен и европейски шампион, който се бе споразумял с тима на Димитър Бербатов – Монако, вече е част от английския гранд Манчестър Юнайтед. Виктор Валдес, легендата на Барселона, напуснала „Ноу Камп“ в края на миналия сезон, ще пази за бившия клуб на Митко, като не е ясно дали контрактът му е за 1,5 или 2 години.

Бившият национал на Испания тренираше с отбора на Луис ван Гаал в последните два месеца, докато се възстановява от контузия в коляното. В състава на Манчестър Юнайтед ще бъде първа опция за заместник на сънародника си Давид де Хеа.


Виктор Валдес напусна Барселона през лятото, след като договорът му с каталунците изтече и не се стигна до нов заради финансови разминавания и нуждата от ново предизвикателство за стража, 6-кратен шампион на Испания с „лос кулес“. Той имаше предварителен договор с Монако, който обаче бе развален от френския клуб заради контузията в коляното на стража и промяната в политиката на отбора през лятото. След това той имаше вариант да подпише с Ливърпул, но отказа да тренира с „червените“ от „Анфийлд“.

Ощр от категория Трансфери