Намери ни
To Top

Светът е разтърсен! Чудото е възможно: Шумахер не лежи, а по цял ден…

Разкритие за Михаел Шумахер разтърси света. Феновете на седемкратния световен шампион научиха новина, която вдъхва вяра, че чудото е възможно.

Легендарният пилот на Формула 1 претърпя ужасяващ инцидент в околностите на Гренобъл по време на каране на ски. Медицинско явление е, че Шуми продължава да се бори след ужасяващите за организма поражения.


А сега журналистът Алберто Сабатини разкрива пред „Кориере дела Спорт“ подробности за състоянието на Шуми, които вдъхват надежда, че чудото е възможно и един от най-великите спортисти за всички времена ще съумее да спечели тежката битка, която води.

„Добрата новина е, че Шумахер не лежи през цялото време, не е затворен в една стая. Близките му го слагат да седи до прозореца и гледа Алпите по цял ден. Движи само очите си, защото друго не може, а те са отворени и съзерцават планината с часове, споделя Сабатини.

Целта на часовете пред прозореца е Шумахер да засили мозъчната си дейност с възприемането на природата и да държи мускулите си в готовност, предпазвайки ги от атрофия. Съпругата на Шуми пък споделя, че съумява да осъществи контакт с него, чрез сигнали от страна на Михаел с очи.

За Шумахер се полагат възможно най-добрите медицински грижи, а той притежава организъм какъвто се ражда 1 път на милиони. Всички се надяват любовта към природата, легендарната воля на шампиона и достиженията на медицината да върнат Шуми към нормалния начин на живот.

Някои ще кажат, че чудесата са невъзможни, но в момента великият Шумахер дава всичко от себе си, за да сътвори такова и с всеки един ден се превръща в още по-голям идол на стотици милиони фенове по цял свят.

Ощр от категория Спорт