Намери ни
To Top

Заражда се напрежение в „синьо“! Гонзо към Стоев: На „Герена“ не искам да виждам…

Спортният директор на Левски и доскорошен старши треньор на 26-кратните шампиони Георги Иванов – Гонзо предприе странен ход, който може да породи напрежение в лагера на 26-кратните шампиони. Според „Спортал“ шефът на „сините“ не е съгласен с наследника си Стойчо Стоев и не иска да вижда фланелката на Левски върху гърдите на доскорошни футболисти на Лудогорец. Стоев намекна при представянето си, че може да привлече в Левски някои от футболистите, които са ненужни в Разград. Мераците му обаче били отрязани, като Гонзо му заявил, че иска да се търсят играчи от чужбина.


Поради тази причина през последните дни Стоев изгледал един куп записи на набелязани от Гонзо футболисти. Всички те били чужденци, като към момента нито един не хванал окото на легендата на Локо (Сф).

Причината Гонзо да не иска играчи от Лудогорец е, че били свикнали на сериозни премии, а и щели мрънкат за пари при първото забавяне.

Така Левски ще срещне доста трудности със селекцията. Освен, че няколкото напускащи Лудогорец нямат шанс за „Герена“, там няма да заиграят и имена като Божидар Митрев, Живко Миланов и Адам Стаховяк. „Сините“ ще привлекат чуждестранни имена, които обаче са непознати за родната публика и ще предизвикат доста дискусии. Левски спешно се нуждае от вратар, двама централни бранител, халф и нападател.

Ощр от категория Трансфери