Намери ни
To Top

Трансферна бомба! Стойчо с шедьовър, който удиви цяла България

Треньорът на ЦСКА Стойчо Младенов направи трансферен шедьовър, който удиви цяла България. Екзекутора доведе на „Българска армия“ сочения само до преди няколко месеца за тотален провал Йоаким. Сега нападателят е пред продажба, а от цялата епопея около него армейците ще излязат на чиста печалба към 250 000 български лева плюс няколко решителни попадения на острието.

Нападателят на ЦСКА Орелиен Жоаким е желан от китайския клуб Хунан Шингтао, където наскоро за треньор бешназначен Александър Станков.


Армейците искат 200 000 долара за Жоаким, а към този момент интересът на китайците е факт. Предвид сериозните финансови възможности в азиатската страна сделката е повече от възможна, но и да не се стигне до нея, цената на нападателя е закована.

Жоаким е национал на Люксембург и вече бележи за европейски гранд като ЦСКА, което означава, че при всички положения армейците ще са на плюс от нападателя, а Стойчо Младенов удиви всички и от сочен за трансферен провал играч, осъществи точно обратното, а именно трансферен удар.

Ощр от категория Тема на деня