Warning: getimagesize(https://sportove.net/wp-content/uploads/2014/12/Stoicho-Stoev1.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/sportove/public_html/wp-content/themes/devoe/header.php on line 25
Стоев разкри кои футболисти от Лудогорец ще вземе в Левски – Sportove
Намери ни
To Top

Стоев разкри кои футболисти от Лудогорец ще вземе в Левски

Новият треньор на Левски Стойчо Стоев обясни на феновете на Левски кои играчи на Лудогорец може да подпишат със сините през зимата.

Стоев бе начело на тима от Разград за 1 сезон и в добри отношения с по-голямата част от тима. Веднага се заговори, че специалистът ще опита да вземе Христо Златински, който се превърна в твърда резерва на Лудогорец през този сезон.

„Златински подписа нов договор лятото, предполагам, че ще разчитат на него.


Ако не – нормално е да искат пари за него, а на този етап Левски взима само свободни агенти. В Разград наистина има добри състезатели, които могат да свършат добра работа на Левски“, сподели Стоев в ефира на „ТВ7“.

Така новият треньор на сините, всъщност, разкри, че реалистичните цели са играчи, които вече са разтрогнали или ще разтрогнат с орлите. Шоко е свободен агент, а Левски има нужда от подсилване в защита.

Доскоро циркулираха слухове, че договорът на Александър Барт също ще бъде скъсан. Положението с Христо Златински е подобно. Националът като нищо може да си тръгне от Разград, ако едно от зимните попълнения на Лудогорец е вътрешен халф.

Ощр от категория Трансфери


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558