Намери ни
To Top

Лудогорец изненадва: ето колко играчи ще купи през зимата!

3-кратният шампион Лудогорец, който приключи футболната есен на 3 точки от лидера ЦСКА, разкри колко футболисти ще привлече през зимната пауза. Старши треньорът Георги Дерменджиев е на мнение, че разградчани не се нуждаят от нови попълнения и въпреки усилената работа на скаутите, вероятно „орлите“ ще завършат сезона в този си вид.

„Мисля, че в момента имаме достатъчно качествени футболисти, които са привикнали към стила на отбора. Те знаят много добре какво трябва и аз, разбира се, съм наясно какво могат да правят.


На този етап мога да кажа, че не се нуждаем от селекция. В тази група от 20 футболисти имаме налично всичко необходимо да продължим да израстваме.

Евентуално, ако продадем някои от настоящите си играчи, ще вземем друг, за да наваксаме или по-точно да запълним отсъствието му. Но като цяло нямаме спешна нужда от нови. Ако се наложи обаче, ще вземем“, обясни Георги Дерменджиев защо желаната от него бройка футболисти е нула и добави, че не смята да освобождава футболисти.

„Искам да разчитам на абсолютно всички от настоящите момчета и за пролетта. Само ако има добри оферти, вече собствениците ще решават какво ще се прави. Но независимо кой колко е играл през есента, аз ще дам нов шанс на всички. Стоя зад момчетата и вярвам във възможностите им. Така че искам да разполагам с всеки един от наличните и в плейофите“, обясни спецът.

Тимът му пък ще има лагери в Турция и Испания. – „Лагерите са уредени. Първият е в Турция, а след това в Испания. Все още работим по уточняването на контролите. Ако трябва да бъде честен, причината да не сме ги изяснили съм аз. Искам да избера най-подходящите съперници. Има много отбори, които ни се предлагат и желаят да играят с нас. Аз обаче държа да ги подбера така, че да са ни неудобни и да изчистим някои детайли от нашата игра“, каза още Дерменджиев. Неговият тим има 2 сигурни контроли засега – с Динамо (Мс) и Виктория (Пилзен).

Ощр от категория Трансфери