Намери ни
To Top

Невероятно признание за Кубрат Пулев, Кличко с още по-силен повод да се срамува!

Кубрат Пулев – Кобрата загуби битката за титлата на IBF в свръхтежката категория, ала си осигури място в историята! Кобрата и съперникът му от 15- ноември Владимир Кличко, направиха един от двата най-интересни професионални боксови мача за 2014 година, намекна каналът НВО.
Американският телевизионен канал, предаващ най-вълнуващите срещи през годината, направи видео с 10-те най-добри битки за 2014. Сред тях попадна и мачът на българското момче, последните секунди от които бяха показани 9-и поред. Т. е., можем да съдим, че според медията това е една от черешките на тортата за годината, въпреки че нямаше разпределение на позициите между първа и десета.

Така опонентът на Кобрата във въпросната среща Кличко може за пореден път да се срамува от думите си преди договоранянето на срещата, че от такава нямало смисъл, защото не била интересна за никого. Пък изглежда че е била, въпреки сравнително ранния завършек в 5-и рунд.
Наред с Кобрата, в класацията попаднаха мачовете на филипинеца Мани Пакиао, пуерториканеца Мигел Кото и мексиканеца Хуан Мануел Маркес. Пакияо – Алгиери пък е бил най-заслужаващият си мач през изминалите 12 месеца, намекват от HBO.

Ощр от категория Анализ