Намери ни
To Top

Жестока гавра с Кристиано, причината е Лудогорец! (снимка)

Голямата звезда на Реал (М) и носител на „Златната топка“ Кристиано Роналдо стана за подбив в социалната мрежа Twitter. Португалският национал бе осмян от футболни зевзеци заради радостта си, която изрази след като вкара от дузпа на Лудогорец.

Бившата перла на Манчестър Юнайтед реализира за 1:0 в мач без никакво значение за Реал, при това срещу съперник, който бе доста под класата на мадритистите. Пък и бе ясно, че дори Рони отново да загуби битка от 11-те метра срещу Владо Стоянов, първият гол в мрежата на разградчани е въпрос на време, след като далеч по-ниските като класа гости останаха и с 10 души.


Но Роналдо се израдва в типично свой стил, което дори се стори странно на някои.

В същото време Лео Меси вкара изключително важен гол за Барселона при победата с 3:1 над ПСЖ. Аржентинецът изравни за 1:1 само 4 минути след като Ибрахимович бе извел парижани напред. Въпреки ключовото попадение в решителна среща за първото място, Меси бе изключително скромен в жестовете си след гола и феновете показаха как трябва Роналдо да изразява емоциите си. Още повече, когато мачът е без значение и срещу… Лудогорец от България.

8686868

Ощр от категория Футбол