Намери ни
To Top

Милош Крушчич посочи единственото нещо, от което е довелен след боя от Пилзен

Старши треньорът на ЦСКА Милош Крушчич говори след загубата на тима срещу Виктория Пилзен с 0:3 в контролна среща, изиграла се в Испания. Футболистите на ЦСКА за четвърти пореден мач не успяха да вкарат гол и загубиха с 0:3.

Крушчич изрази недоволството си от играта на „червените“ и разочарованието от някои футболисти, които получиха шанс за изява. Според него единственото положително нещо в мача е завръщането на Рафаел Енрике.


Футболистът на ЦСКА дълго се възстановяваше от контузия и не беше на разположение на Крушчич, а днес се появи в игра.

Думите на Крушчич:

„Един положителен момент днеска – в игра се появи Енрике, който бе контузен дълго време. Естествено не съм доволен. Футболистите, които не бяха получили шанс досега, днес имаха. Не се представихме добре“, бяха генералните впечатления на Крушчич за срещата.

„Не сме доволни, няколко детски грешки допуснахме при 2-ия и 3-ия гол. Дадохме почивка на основни бранители. Не можем да ги пускаме във всички мачове. Днес използвахме играчи, които нямаха толкова минути, но те не се справиха добре“, критично заяви треньорът на ЦСКА.

„Днеска играчите, които получиха шанс, не го оправдаха. Надявам се утре да излезем по друг начин и да изглеждаме различно. Днес имахме две-три възможности, можехме да вкараме гол на Чонбук Хюндай в предишната контрола. Днес нямахме, беше нещо съвсем друго. Утре се надяваме да излезем по друг начин“.

“Али Соу утре ще играе. Ахмедов получи удар в гърба, също се случи и на Пинто, но в коляното. Мисля, че не са сериозни контузии, те получиха удар, не разтежение“. Рубен Пинто и Ахмед Ахмедов бяха заменени принудително през втората част.

„Белтраме пристигна преди два дена. Имаше една тренировка с отбора. Вижда се качество, трябва време да влезе в колектива. За нови попълнения ще видим. Засега се надявам контузените ни футболисти бързо да се върнат“, завърши Крушчич.

Ощр от категория Футбол