Warning: getimagesize(https://sportove.net/wp-content/uploads/2020/01/Coco-sd.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/sportove/public_html/wp-content/themes/devoe/header.php on line 25
Плашеща мода нахлува в с🔞кса: използване на кокос вместо в🔞гина! – Sportove
Намери ни
To Top

Плашеща мода нахлува в с🔞кса: използване на кокос вместо в🔞гина!

Използването на кокос вместо вагина е нов секс-тренд, наричащ се coco-nutting на английски, който обещава на мъжете постигане на удоволствие в самота. Може да ви се струва странно, но еротичните експерименти с храна не са ново явление, пише австрийското издание Kurier. В кокоса се прави отвор, вътре се добавя масло и така той се превръща в радост за самотните мъжки сърца. Доколко е разпространен фууд-сексът може да се види в мрежата.


Там може да се прочетат множество съвети за това как да се използват различните хранителни продукти, както за самостоятелна употреба, така и за споделяне с някого. Повечето съвети са безобидни и предлагат използването на сметана и шоколад за намазване и облизване. Като алтернатива на кокоса на мъжете се предлага и пъпеш.

„Меденият пъпеш е много мек отвътре и дава прекрасни усещания. Първо трябва да се затопли в микровълновата до температурата на тялото, да се изреже отверстие в кората и самоделният заместител на вагината е готов“, споделя потребител. Чиния с паста също вършела работа. Ето и конкретната инструкция: „Сварявате макароните, оставете ги да изстинат малко, покрийте чинията с найлоново фолио, направете отвор и напред.“ Благодарение на филма „Американски пай“ стана ясно, че с него може да се прави всичко. Но някои потребители на секс форумите уточняват, че тестото трябва да е пухкаво, за да свърши работа и е много важно да се внимава да не е горещо.

 Actualno.com

Ощр от категория Любимец 13


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558