Намери ни
To Top

Вашият подробен хороскоп за месец януари 2020 г.

Лъв Месечен Хороскоп Януари 2020

 

Ако сте родени под знака на Лъв, през януари ще ви се наложи да покажете повече независимост в действията си, особено когато ви се наложи да вземате важни решения или ако започвате нова дейност.
Изчистете от себе си всякакъв страх, тъй като той може да провокира кратки или дълготрайни периоди на нестабилност.
През януари очаквайте новини свързани с важни събития в живота на ваши приятели, като: бъдещо майчинство, раждане на дете или друго специално събитие свързано с вече порасналото им дете.
През този месец ще ви бъде приятно да създавате нови познанства с по-млади от вас хора или с ваши връстници, с които ще имате повече теми за разговор или приятни общи занимания.


През януари ще обмисляте и най-вероятно планирате промени в дома си, свързани с покупка на нова мебел или техника, с различни вещи, които ще са важни за семейството ви. Вероятно тяхната парична стойност ще изиска от вас едно по-добро планиране, с оглед да се предпазите от евентуални затруднения.
През този месец много емоционално и болезнено ще преживеете неприятно събитие свързано с млада жена, което може да касае начинът и на живот и бъдещето и като цяло.
Януари ще благоприятства развитието на професионалните ви планове и задачи.
Младите мъже от този зодиакален знак ще очакват една промяна или нововъведения на работното си място, с цел една по-добра организация и по-добри резултати.
Родените под този зодиакален знак ще получат силна подкрепа от различни хора и обстоятелства при изпълнението на своите семейни задачи или ангажименти свързани с роднини.
През този месец жена родена под зодиакалния знак на Риби, Рак или Скорпион, най-вероятно от кръга ви роднини ще има важна роля за успеха или неуспеха на семейните ви дела.
През този месец ще имате повод за събиране с приятели или роднини, включително специално празненство свързано с човек роден под знака на Козирог, Дева или Телец.

ЗА СЛЕДВАЩАТА ЗОДИЯ – ПРОЧЕТЕТЕ ТУК

Ощр от категория Любимец 13