Намери ни
To Top

Ръководството на Реал се изгаври с Роналдо, от Барса веднага реагираха

Безпрецедентно решение на ръководството на Реал Мадрид накара суперзвездата на тима Кристиано Роналдо да се хване за главата, а от лагера на големия съперник Барселона не пропуснаха възможността да се пошегуват с гафа на белия балет.

Босовете на Кралския клуб са взели решение да забранят достъпа до „Бернабеу“ на 17 свои привърженици, които са скандирали срещу … Лионел Меси и Барселона по време на мача със Селта Виго в събота.

„Само 17? От една страна, тази инициатива звучи добре, но е нереалистична. Ако започнем да наказваме всеки, които псува на стадиона, ще играем всеки мач пред празни трибуни.


Утопично е да се смята, че е възможно феновете на един отбор да не отправят обиди към най-големия си опонент“, коментира наставникът на Барселона Луис Енрике по случая.

Инициативата на Реал едва ли е приета добре и от суперзвездата на тима Кристиано Роналдо. По време на гостувания на белия балет противниковите фенове често дразнят португалеца, скандирайки „Меси, Меси“.

Обратно на това пък, феновете на Кралете  обиждат аржентинеца, демонстрирайки своята лоялност към Кристиано. Изглежда обаче това се възприема като неприемливо от ръководството на мадридчани.

Ощр от категория Футбол