Намери ни
To Top

Ясно е бъдещето на Бедоя и Аниете, след Нова година и двамата…

Финансовата криза в Левски е на път да изгони от клуба двете испански звезди Мигел Бедоя и Антонио Аниете. Причината е, че футболистите не получават редовно възнагражденията си.

Това бе теза, която се тиражираше в родната спортна преса в последните седмици. Испанците направиха няколко добри мача със синята фланелка и впечатлиха с изявите си особено в мача срещу Лудогорец.


Днес  и Бедоя, и Аниете категорично опровергаха слуховете, че желаят да напуснат синия клуб.

„Знам, че имаме финансови проблеми. Наясно съм с това, но мога да ви уверя, че в съблекалнята всичко е наред и съм сигурен, че винаги ще бъде така. „Левски“ плаща много глоби, а те затрудняват ситуацията в клуба. Играхме при закрити врати, а сега се стигна до нова голяма глоба, което не е добре за нас. Тази игра е за публиката. Искаме винаги да усещаме подкрепата на нашите привърженици. Моето бъдеще? Искам да изпълня договора си с „Левски“, коментира Бедоя в ефира на „ТВ7“.

„При всички положения това е тема, която е деликатна. Не ми е приятно да я коментирам. Искам да кажа, че моята работа, а и на всеки един играч е, да тренирам здраво. По-скоро искам да говоря за тези неща“, отсече Аниете.

 

Ощр от категория Футбол