Warning: getimagesize(https://sportove.net/wp-content/uploads/2019/10/screenshot237830.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/sportove/public_html/wp-content/themes/devoe/header.php on line 25
Деветнадесети волейболен турнир „Борис Гюдеров“ ще се състои на 9 и 10 октомври в Перник – Sportove
Намери ни
To Top

Деветнадесети волейболен турнир „Борис Гюдеров“ ще се състои на 9 и 10 октомври в Перник

Деветнадесетият волейболен турнир „Борис Гюдеров“ ще се състои на 9 и 10 октомври в Перник.
Надпреварата е в памет на изтъкнатия български национал и едно от най-големите имена в родния волейбол от миналото Борис Гюдеров и традиционно се провежда в едноименната зала в града.
В тазгодишното издание на турнира ще участват четири тима, като гости на Миньор ще бъдат столичните Левски, ЦСКА и Славия.

Надпреварата се провежда по схемата на директната елиминация, като четирите участника са разделени предварително в две двойки, които играят помежду си през първия ден.


Победителите спорят за титлата, победените за трето място на следващия ден. На 9 октомври следобед ще се изправят един срещу друг Левски и ЦСКА. Отпадналият от Суперлигата Миньор събира сили да се представи достойно срещу Славия веднага след официалното откриване на състезанието.

Турнирът „Борис Гюдеров“ е традиционен и се провежда винаги в навечерието на първенството и на празника на Перник – 19 октомври. Състезанието е вписано и в календара на волейболната федерация.

Ощр от категория Волейбол


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558