Намери ни
To Top

Манчестър Юнайтед 0:0 Арсенал, гледайте тук!

Отборите на Манчестър Юнайтед и Арсенал играят при резултат 0:0 в дербито помежду си на „Олд Трафорд“ от 7-ия кръг в Премиър лийг.

Домакините имат някои кадрови проблеми и поради тази причина Оле Гунар Солскяер е избрал Маркъс Рашфорд да води атаката, а зад гърба му действат Андреас Перейра, Джеси Лингард и Даниел Джеймс. Пол Погба и Скот Мактомини са двойката в средата на терена.


В същото време Унай Емери е определил триото Пиер-Емерик Обамеянг, Никола Пепе и Букайо Сака в предни позиции, а триото в центъра е съставено от Гранит Джака, Матео Гендузи и Лукас Торейра.

В началните минути двата тима започнаха по-предпазливо под проливния дъжд на „Олд Трафорд“. Домакините малко повече задържаха топката, но без да застрашат вратата на Бернд Лено.

Първият точен удар в срещата дойде едва в 29-ата минута. Тогава Андреас Перейра направи пробив на скорост, финтира защитник и стреля по земя, но Лено бе на мястото си и успя да отрази удара му.

В ответната атака Арсенал отговори с шут на Пепе, но той бе изключително неточен над вратата. В 31-ата минута гостите претендираха за дузпа за игра с ръка на футболист на Юнайтед в наказателното поле, но такава не бе отсъдена.

ГЛЕДАЙТЕ ТУК!

Ощр от категория Водещи