Намери ни
To Top

От Милан изпуснали новата звезда на Челси

Италианските медии разкриха за провален летен трансфер на Милан, който още веднъж доказва недалновидната трансферна политика на клуба през последните години. Според информация на Tuttomercatoweb „росонерите“ са били много близо до привличането на Тами Ейбрахам, но сами са стопирали преговорите с Челси.

Младият нападател, който след няколко дни ще навърши 22 години, направи фурор с екипа на Астън Вила и помогна на тима от Бирмингам да спечели промоция за Премиър лийг. От Челси още не бяха решили дали да разчитат на него и Милан е имал възможност да го вземе, но в последния момент от италианския гранд са преценили, че липсата на опит на високо ниво ще попречи на Ейбрахам да се наложи в състава.


След първите 4 кръга Милан има само два отбелязани гола, а Тами Ейбрахам се разписа 7 пъти в 6 мача с екипа на Челси във Висшата лига и е несменяем титуляр под ръководството на Франк Лампард.

Нападателят има и два мача за националния отбор на Англия през 2017 година, като се надява скоро да получи повиквателна от селекционера Гарет Саутгейт. 

Ощр от категория Водещи