Warning: getimagesize(https://sportove.net/wp-content/uploads/2019/09/screenshot235476.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/sportove/public_html/wp-content/themes/devoe/header.php on line 25
Първенството се подновява с Царско село – Локо Пд – Sportove
Намери ни
To Top

Първенството се подновява с Царско село – Локо Пд

Първенството в efbet Лига се подновява днес след паузата за националните отбори с двубоя между новака Царско село и носителя на Купата на България Локомотив Пловдив. Двубоят е от 17,30 часа на стадион „Славия“ в Овча купел, а билетите за гостуващите фенове са по 20 лв.

Треньорът на домакините Никола Спасов няма проблеми с контузени играчи, като единствено Ната ще пропусне двубоя поради наказание. Дебют за „царете“ може да направи нападателят Венцислав Христов, който подписа по-рано през седмицата.


За последно той беше част от Арда във Втора лига.

Колегата му Бруно Акрапович също няма проблеми с контузени играчи, а в тима няма и нито един наказан.

Под въпрос е участието на Стивън Езе, като причината е отказът му да поднови договора си, който изтича в края на сезона. Босът Христо Крушарски е решил да го извади от състава, но е бил посъветван от спортния директор Георги Иванов – Гонзо да не задрасква с лека ръка футболист с действащ договор. Дали бизнесменът се е вслушал ще разберем по-късно днес.

Вероятни състави:

Царско село: М. Димитров, Й. Минев, Кавдански, Карбониери, В. Минев, Георгиев, Юсеин, Карачанаков, Кродейро, Антуи, Минчев.

Локомотив Пд: Луков, Томашевич, Езе, Петрович, Витанов, Умарбаев, Цветанов, Д. Илиев, Карагарен, Ожболт, Аралица.

Ощр от категория Водещи


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558