Намери ни
To Top

След като разбира толкова много! Това е новият треньор на България!?

Йордан Лечков е най-големият специалист в българския футбол. Днес неговият бивш съотборник Любослав Пенев бе уволнен. А гениалният плеймейкър застана пред лицето на България и заяви, че Любо не си е свършил работата, че дори е трябвало да подаде оставка, а всички журналисти взимащи интервюто в купом не разбират от футбол колкото Лечков.

Лече си позволи да се изказва срещу Бербатов.


Преди дни нападна Ивелин Попов, а сега се подиграва с имиджа на съотборника си от златното поколение Любослав Пенев. А също така и с една дузина представители на медиите.

След като твърди, че е толкова голям специалист. Защо Лечков не излезе и не поеме отговорността?

Йордан Лечков – новият треньор на България! Ако има смелост нека Лечков се докаже на поста, защото в противен случай думите му не изглеждат сериозно. Лече издаде тежки присъди на Бербатов, Попов, Пенев и прочие важни фигури в родния футбол.

След като разбира толкова много! Не е ли редно Йордан Лечков да се самопредложи за национален селекционер, за да оправи българския футбол?

Какво е вашето мнение – бърка ли Лечков с гръмките си изказвания или е прав? И не заслужава ли да оглави отбора, за да докаже тезите си или да се провали гръмко?

Автор: Павел Панов

Ощр от категория Анализ