Намери ни
To Top

Джордан пак го направи (снимки)

Кати Прайс е окървавена, подута и натъртвана, след като се подложи на още една пластична операция, само три месеца след последното преминаване под ножа.

„The Sun“ сподели страховити снимки на футболната муза, които определено няма да се харесат на мъжката аудитория. 41-годишният бивш модел показва моменти от операцията и след това, които не са за хора със слаби сърца. Джордан се опитва да подобри кожата на лицето си, като според феновете й вече прекалява с интервенциите.


 

В същото време годеникът на Кати Прайс Крис Бойсън си е направил операция на носа, към която го е подтикнала именно неговата любима.

Облечена в сив анцуг, Кати излезе от автомобила си много бавно, като очевидно все още изпитваше силна болка. Това не й попречи да се усмихва на чакащите фотографи и казвайки на всички, че се чувства добре. 

След ужасяващите кадри се появиха и такива, на които се вижда, че двойката вече се е завърнала в хотела след операцията. Сексбомбата обаче изобщо не изглеждаше добре. 

Крис Бойсън беше забелязан да излиза с превръзка на носа, като той се опитваше да я прикрие с бейзболна шапка. 

„Крис винаги е бил против Кати да се подлага на операции, така че всички бяха шокирани, когато направи обрат и той легна под ножа.“, разкрива източник близък до двойката. 

Ощр от категория Любимец 13