Намери ни
To Top

Ганайци твърдят, че Левски взима футболист за рекордната сума от 3 милиона евро

Отборът на Левски е много близо до привличането на нов футболист. Това е ганаецът Насиру Мохамед. 25-годишният футболист идва от шведския Хакен, където е играл в последните осем сезона.

Той е очакван в София всеки момент и във вторник или сряда ще мине всички прегледи, след което да парафира своя договор.


Мохамед играе като полузащитник, но също така може да се подвизава на двете крила, а и като централен нападател.

Според ghanasoccernet.com сделката вече е факт, като 26-кратните шампиони са платили 3 милиона евро за правата му плюс допълнителни бонуси.

Цитираната от ганайската медия сума се различава драматично с посочваната в шведските медии, както и с информацията, с която нашата медия разполага.

Днес „Афтонбладет“ съобщи, че трансферът ще се осъществи срещу 250 000 евро, като източник на информацията беше спортният директор на Хакен Сони Карлсон.
Sportal.bg потвърждава, че двете страни са много близо до сделка, но цитираната сума от 3 милиона евро е абсурдна, тъй като ръководството на клуба от „Герена“ има други приоритети свързани с базата.
Най-вероятно става въпрос за объркване във валутите, тъй като 3 милиона шведски крони са равни приблизително на сумата от 250 000 евро.

Ощр от категория Водещи