Warning: getimagesize(https://sportove.net/wp-content/uploads/2019/07/screenshot229254.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/sportove/public_html/wp-content/themes/devoe/header.php on line 25
Още един американец отказа да играе на Световното в Китай – Sportove
Намери ни
To Top

Още един американец отказа да играе на Световното в Китай

Само 24 часа, след като лидерът на Хюстън Рокетс Джеймс Хардън обяви, че няма да облече екипа на САЩ за Световното първенство в Китай през това лято, още един баскетболистист на „Ракетите“ – Ерик Гордън отклони повиквателната за националния отбор, като към този момент причините за това негово решение не са оповестени.

По този начин гардът на Хюстън стана общо третия баскетболист, който няма да играе за САЩ, след като и новото попълнение на Лос Анджелис Лейкърс – Антъни Дейвис също предпочете да остане на родна земя, и да се подготвя за началото на сезон 2019/20.

Освен Хардън, Дейвис и Гордън, към днеша дата Бен Симънс от Филаделфия 76  също обяви, че няма да играе за родината си Австралия на Световното първенство.

Ощр от категория Баскетбол


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558