Warning: getimagesize(https://sportove.net/wp-content/uploads/2019/07/screenshot228938.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/sportove/public_html/wp-content/themes/devoe/header.php on line 25
Огнен Кузмич вече е в съзнание – Sportove
Намери ни
To Top

Огнен Кузмич вече е в съзнание

Добри новини дойдоха от сръбския гранд Цървена звезда, след като от клуба обявиха, че Огнен Кузмич е бил изваден от изкуствената кома в четвъртък вечерта, предава Eurohoops.net.

Ръководството на „Звездашите“ допълва, че баскетболистът вече е в съзнание и се чувства добре, като възстановяването му върви в положителна посока.

Припомняме, че Кузмич получи тежки травми на главата и гръдния кош при автомобилна катастрофа в Босна и Херцеговина и няколко дни бе държан в медицинска кома.

29-годишният национал на Сърбия подписа договор с Цървена звезда в началото на месец юли, след като в предходните два сезона бе част от състава на Реал.


214-сантиметровият център има титла от Евролигата с “белите”, а с “репрезентацията” на Сърбия има сребърен медал от ЕвроБаскет 2017.

Ощр от категория Баскетбол


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558