Намери ни
To Top

Барселона постави цена на Юмтити

Ръководството на Барселона е взело решение да се раздели със Самюел Юмтити през летния трансферен прозорец. Това ще се се случи, ако каталунският клуб получи 60 милиона евро за французина. Такава е цената, която от „Камп Ноу“ са поставили на 25-годишния централен защитник, изиграл едва 14 мача във всички турнири през миналия сезона.

Барселона вече похарчи над 100 милиона евро за нови попълнения, а тепърва ще бъде финализиран мащабният трансфер на Антоан Гризман.


Освен това все още се говори, че каталунците могат да си върнат Неймар. Поради тази причина клубът е решил да продава играчите, които не са неизменна част от състава на Ернесто Валверде. Това се случи вече с Яспер Силесен, Андре Гомеш, Пако Алкасер и Денис Суарес.

Твърди се, че Арсенал и Манчестър Юнайтед проявяват интерес към Юмтити. За „червените дяволи“ той обаче е по-скоро резервен вариант, ако трансферът на Хари Магуайър пропадне. Големият проблем на „артилеристите“ пък си остава ниският бюджет за трансфери, който според английските медии е едва 45 милиона паунда.

Ощр от категория Футбол

  • Алегри очаква „един гневен отбор на Рома“

    Рома и Ювентус ще се срещнат утре в късния мач от 35-ия кръг на италианското първенство, но това е нещо повече...

    04/05/2024
  • Левски тренира под дъжда

    Футболистите на Левски продължават своята подготовка за предстоящото домакинство на Черно море от 32-рия кръг. „Сините“ проведоха занимание на едно от тренировъчните...

    04/05/2024
  • Арда с ултиматум към Белия

    Ръководството на Арда (Кърджали) е поставило ултиматум към старши треньора на тима Николай Киров, твърди „Тема Спорт“. Наскоро двете страни са...

    04/05/2024