Намери ни
To Top

Абел Анисе бележи за Мадагаскар при равенство с Гвинея (видео)

Халфът на Лудогорец Абел Анисе помогна на своя национален отбор Мадагаскар да спечели точка в първия си мач в група “В” на Купата на Африка 2019. Срещата завърши при резултат 2:2, а Анисе се разписа за 1:1 в 49-ата минута. Преди това Сори Каба бе дал преднина за Гвинея в 34-ата минута. До края на мача Андрия изведе Мадагаскар напред в резултата в 55-ата минута, но Франсис Камано от дузпа в 66-ата минута оформи крайното 2:2.


Гвинея поведе в 34-ата минута, когато Каба ле изведен зад защитата, с едни докосване елиминира вратаря и отбеляза в опразнената врата за 1:0.

В 49-ата минута обаче Абел Анисе с глава възстанови равенството след центриране от корнер.

Мадагаскар дори успя да направи пълен обрат. В 55-ата минута Андрия получи дълъг пас в наказателното поле, овладя и хладнокръвно реализира за 1:2.

В 66-ата минута обаче Гвинея получи дузпа за нарушение в гръб срещу Ибрахима Траоре, а Камано не сгерши от бялата точка за крайното 2:2.

Така след изиграването на мачовете от първия кръг в тази група водач е Нигерия с 3 точки, Гвинея и Мадагаскар делят второто място с по 1 точка, а на дъното е Бурунди с нулев актив.

Ощр от категория Водещи