Намери ни
To Top

Той не харесва Кобрата, но призна: Българинът е…

Боксов специалист, който няма никаква причина да е фен на Кубрат Пулев, направи много интересен анализ на предстоящия мач между Кобрата и Владимир Кличко.

Треньорът, който подготвя Дерек Чисора, смята, че българинът е напълно подготвен да нокаутира Кличко и подобен развой на сблъсъка няма да е никаква изненада.

Дон Чарлс тренира европейския шампион в тежка категория на Световната боксова организация – Чисора, който най-вероятно ще се изправи срещу победителя от Кличко-Пулев, ако победи Тайсън Фюри в Лондон на 29 ноември.

„Не се изненадвайте, ако Пулев нокаутира Кличко този уикенд.


За мен лично няма да е изненада, просто е въпросът е кой първи ще нанесе тежък удар“, сподели Чарлс.

Според мачът ще бъде много интересен. Пулев е силен както психически, така и физически, а на всичкото отгоре е и непобеден. Той се справи с няколко тежки противници, нека не забравяме и начина по който се разправи в Александър Устинов“, допълни треньорът на Чисора.

„Устинов имаше спаринги с Дерек преди години и съм имал привилегията да го наблюдавам отблизо. Той е много голям мъж. Пулев го натупа като бебе, което ми казва, че Пулев ще е зает утре вечер“, каза още Дон Чарлс.

 

Ощр от категория Спорт